• Αναζήτηση

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Συστάσεις για την εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων ενόψει Πάσχα

Παρακαλούμε όλους τους Συνδημότες μας, λόγω των αργιών του Πάσχα έως και την Μεγάλη Τρίτη, να εναποθέσουν ό,τι ογκώδη απορρίμματα (έπιπλα, στρώματα, κ.α) που έχουν προς αποκομιδή πλησίον των κάδων, καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια για τα ογκώδη αντικείμενα μέχρι την Τρίτη του
Πάσχα.
Σκοπός μας είναι να μην παρατηρηθούν φαινόμενα διασποράς των απορριμμάτων στο οδόστρωμα, ώστε να διατηρηθεί η καθαριότητα των οδών και των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Πύλου – Νέστορος και να διασφαλισθεί η Δημόσια Υγεία των Δημοτών.
Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να επιδείξουν αυξημένο αίσθημα ευθύνης, καθώς οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας πασχίζουν καθημερινά ώστε όλοι οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. Η συμβολή των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια αυτή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, συνιστά πέραν μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους σε αυτόν τον δύσκολο τομέα.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση επιβολής των προβλεπόμενων από την νομοθεσία κυρώσεων.

Ροή Ειδήσεων