• Αναζήτηση

Δολοφονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της επιμένει στην αθωότητα του

Οργισμένος είναι ο σύντροφος της δολοφονημένης εγκύου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς επιμένει στην αθωότητα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο σύντροφος της δολοφονημένης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να υποστηρίζει ότι το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι του και πήρε ένα υπνωτικό για να κοιμηθεί, κάτι που συνήθιζε να κάνει.   Μάλιστα, φέρεται να τονίζει ότι, όταν κοιμόταν πολύ βαριά, λόγω του χαπιού, ο φίλος του με έναν συνεργό του, βρήκαν τρόπο να μπουν στο διαμέρισμα και να σκοτώσουν την 41χρονη.

“Δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στη Γεωργία”, φέρεται να επιμένει ο σύντροφος της, ο οποίος αύριο (10.01.2024) θα απολογηθεί.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του ζευγαριού

Υπενθυμίζεται ότι ως δράστες της δολοφονίας κρατούνται ο 39χρονος σύντροφός της εγκύου και ο 34χρονος φίλος του, που -σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη- αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο φίλος του συντρόφου της γυναίκας είπε ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία, ωστόσο, δέχτηκε να συμμετέχει σε σκηνοθετημένη ληστεία σε βάρος της, καθώς έπαιρνε μερίδιο από τα χρήματα.

Σκοπός, ήταν να την ακινητοποιήσουν για να μπορέσουν ανενόχλητοι να πάνε στο πατρικό της σπίτι και να κλέψουν οικονομίες ύψους 7.000 με 8.000 ευρώ από τους γονείς της. Έτσι φέρεται να του είχε πει ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας…

 

Ροή Ειδήσεων