• Αναζήτηση

Δυσφορία Γιώργου Τσίπρα: Έμαθα από την τηλεόραση για την κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στην αποκάλυψη πως την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για την επιβολή κομματικής πειθαρχίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την άκουσε από την τηλεόραση προχώρησε ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.

Σε συνέντευξή του στο Star χθες Πέμπτη, o Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια και ότι θα επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του.

Γ. Τσίπρας: To έμαθα από την τηλεόραση, δεν ήμουν ο μόνος
«Το θέμα της κομματικής πειθαρχίας το έμαθα από την τηλεόραση και μένω εκεί» δήλωσε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στο Kontra Channel, προσθέτοντας ότι δεν ήταν ο μόνος που το έμαθε με αυτόν τον τρόπο.

«Εμείς σηκώσαμε το θέμα και αναγκάστηκε να πάρει μέτρα η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο ίδιος επαναλαμβάνοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.

Τι είπε ο Γιάννης Σαρακιώτης για την κομματική πειθαρχία
Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, λίγες ώρες μετά την επίμαχη συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος όπου έκανε γνωστές τις προθέσεις του, εξέφρασε πρώτος τη διαφωνία του με την κομματική πειθαρχία που ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει στους βουλευτές του ο κ Κασσελάκης. Εγώ διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Σαρακιώτης.

Ροή Ειδήσεων