• Αναζήτηση

«Έφαγε» χυλόπιτα και το έριξε στις κλοπές: «Έγινα κλέφτης γιατί με χώρισε η φίλη μου»

Ερωτικός κλέφτης ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι έγινε ένας 35χρονος στη Σκιάθο, όπου έκλεψε ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, ωστόσο δεν φάνηκε να πείθει κανέναν.

Σύμφωνα με το gegonota.news, o 35χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο κατηγορούμενος, ενώπιον του δικαστηρίου, ισχυρίστηκε πως προχώρησε στις δύο κλοπές επειδή ήπιε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ μετά από ερωτική απογοήτευση, ενώ δήλωσε απευθυνόμενος στην έδρα πως δεν έχει ανάγκη να κλέψει οτιδήποτε γιατί είναι… μεγαλοεπιχειρηματίας με στρέμματα από ελιές.

Όπως κατέθεσε το θύμα και ιδιοκτήτης του συνεργείου στο οποίο ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο πριν κλαπεί, είχε αφήσει τα κλειδιά στην μίζα, προκειμένου να περάσει ο ιδιοκτήτης του να το παραλάβει. Ο κατηγορούμενος όμως, αποδείχθηκε πιο γρήγορος. Είδε τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο και το άρπαξε.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μοτοσικλέτα βρέθηκε σε τυχαίο σημείο επί της Περιφερειακής Οδού Σκιάθου, όπου την είχε αφήσει ο 35χρονος και είχε φύγει.

Ροή Ειδήσεων