• Αναζήτηση

Έφτασε στη Μεσσηνία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Ενημερώνεται για το αεροδρόμιο Καλαμάτας

Στη Μεσσηνία βρισκεται αυτήν την ώρα να ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ο πρωθυπουργός πρωσγειωθηκε πριν λίγα λεπτά στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας.

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο της Μεσσήνης, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και γύρω στις 10π.μ. θα βρεθεί στην «μικρή» πλατεία «Ιωάννη Αλευρά» της πόλης, όπου θα συναντήσει πολίτες.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Μεσσηνία θα είναι το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στοδιήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, με τίτλο «Τι ΝΕΟ φέρνει το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2021–2027».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρευρεθούν σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Υπουργοί, Υφυπουργοί και στελέχη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι κ.ά..
Τις εργασίες της πρώτης ημέρας θα κλείσει, με παρέμβασή του, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Στη 1:30 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας «Βασιλέως Γεωργίου», όπου θα συναντηθεί με πολίτες, ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθεί και το Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης στον πεζόδρομο της οδού Αριστομένους, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης Θανάση Βασιλόπουλο, πριν αναχωρήσει απ’ τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ροή Ειδήσεων