• Αναζήτηση

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 33χρονος πιλότος -«Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη», δήλωσε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.

Βίντεο: Η μεταγωγή του πιλότου στις φυλακές

 

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια, ο 33χρονος δράστης μίλησε για πρώτη φορά μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα προς τους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη».

 

«Πράγματι, ομολογημένη πράξη ήταν, ομολογημένη πράξη είναι. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία μέσα στη δικογραφία και δόθηκαν και εκεί διευκρινίσεις», σημείωσε ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εξερχόμενος από την Ευελπίδων.

Όπως είπε, θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία ή μαρτυρικές καταθέσεις, προκειμένου να στηρίξουν ή μη τους ισχυρισμούς του εντολέα του.

Ο δικηγόρος σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ολοκλήρωσε την απολογία του με τη φράση: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Για νέα στοιχεία στην υπόθεση κάνει λόγο η υπεράσπιση
Μετά το τραγικό αυτό συμβάν, μιλάμε για μια οικογενειακή τραγωδία, γνώμονας ήταν το παιδί του, υποστήριξε ο συνήγορος του κατηγορουμένου και καθ’ ομολογία δολοφόνου. Όπως είπε, ακόμη και σήμερα, μέλημα του πιλότου ήταν η οποιαδήποτε αρωγή μπορεί να προσφέρει σε αυτό το σημείο ώστε να λυθεί το ζήτημα της επιμέλειας της 11 μηνών κόρης του.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε επίσης πως δεν έχει κλείσει η δικογραφία, δεν έχει περατωθεί, και υποστήριξε πως μπορεί να προκύψουν και άλλα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την άποψη του 33χρονου, πως η πράξη του δεν ήταν προμελετημένη.

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου στον ανακριτή
Νωρίτερα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αμφισβήτησε τα στοιχεία που δείχνουν προμελέτη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υπέβαλε δύο αιτήματα στον ανακριτή. Με το πρώτο ζητεί τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης της κάμερας, καθώς ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την αφαίρεσε μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Το δεύτερο αίτημα αφορά σε μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζεύγους για να καταθέσουν στον ανακριτή.

Σε ό,τι αφορά τη στιγμή της δολοφονίας, ο συζυγοκτόνος φέρεται να επανέλαβε ότι είχε προηγηθεί ένταση μεταξύ του ιδίου και της Καρολάιν.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/egklima-glyka-nera-profylakisteos-pilotos

Ροή Ειδήσεων