• Αναζήτηση

Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας!

Οι μελανόλευκοι σήκωσαν το τρόπαιο του πρωταθλητή, προκαλώντας… ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς τους!

Με φαντασμαγορικό τρόπο και έντονη συγκίνηση για μια ιστορική στιγμή που έρχεται μετά από πολλά άγονα χρόνια, η Καλαμάτα σήκωσε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας στο Νότιο όμιλο της Football league.

 

, “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο)

Το τρόπαιο απένειμε στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργο Πρασσά ο πρόεδρος της SL2-FL Λεωνίδας ΛεουτσάκοςΟ Γ. Πρασσάς με τον Γιώργο Ράλλη το έδωσαν στον Κώστα Ηλιόπουλο που με την χαρακτηριστική κίνηση το σήκωσε ψηλά στον ουρανό της Καλαμάτας και έγινε ένα με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας υπό τους ήχους του «είμαστε πια πρωταθλητές» τα συνθήματα από την κερκίδα να δονούν την ατμόσφαιρα

, “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο) , “Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! (φωτο)

πηγή: sport365.gr

Ροή Ειδήσεων