• Αναζήτηση

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης 2022 στην Καλαμάτα

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας συμμετέχει στις δράσεις που διοργανώνει το Σωματείο Αφηγητριών/τών Ιστορητριών/-ών Ελλάδας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αφήγησης 2022. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Ωδείο.

Το θέμα των ιστοριών για την φετινή χρονιά είναι «Lost and found» ή αλλιώς «Κι αν χάθηκε κι αν βρέθηκε, τον κόσμο ονειρεύτηκε!».

Η Χριστίνα Δίμιζα, η Λίλλυ Τριαντάρη και ο Σπύρος Τσίρος μοιράζονται ιστορίες που φωτίζουν το δρόμο, σε αυτό το άγνωστο μονοπάτι που διανύουμε ως ανθρωπότητα, προσφέροντάς τες απλόχερα σε κάθε «παιδική ψυχή»!

Ταυτόχρονα με την εκδήλωση στην Καλαμάτα, μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Αφηγητριών/-τών Ιστορητριών/-τών Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν αφηγήσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Κέρκυρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να επικοινωνούν, είτε τηλεφωνικά στο 27210-21881 κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή ή στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimodkal@gmail.com.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται σε «αμιγείς χώρους» για εμβολιασμένους και νοσήσαντες , με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

er 2022 03 12 11 36 55 260

Ροή Ειδήσεων