• Αναζήτηση

Έκκληση για αίμα από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χρόνια τώρα υποστηρίζει τον μεγάλο και ευγενή αγώνα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της εθελοντικής αιμοδοσίας και ότι οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες, για αυτό το τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας παρακαλεί τους αιμοδότες της περιοχής να προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα.

Η αιμοδοσία είναι μια πράξη συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης και λόγω των αυξημένων αναγκών, αποφασίσαμε να συνδράμουμε με μια πράξη αγάπης για τον Συνάνθρωπο.

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί λόγω του COVID-19, θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας ( ξεχωριστή είσοδο, αποφυγή συνωστισμού και τήρηση αποστάσεων ).

Σας προτρέπουμε να μας ακολουθήσετε στο τμήμα μας καθημερινά από τις 9:00 π.μ.- 13:00μ.μ. εκτός Σάββατο και Κυριακή ( Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2761360112 ).

Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος έχει δραματικές διαστάσεις στην πατρίδα μας και μόνο η εθελοντική αιμοδοσία όλων μας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του.

Η αιμοδοσία είναι δώρο ζωής και ο εθελοντής αιμοδότης με την προσφορά του, αφενός μπορεί να σώσει μια ζωή, αφετέρου βοηθάει ουσιαστικά στην κάλυψη των αναγκών του συνανθρώπου, του συναδέλφου, του ίδιου και της οικογένειάς του.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας”.

Ροή Ειδήσεων