• Αναζήτηση

Έκκληση για: Ασθενοφόρο σε Κορώνη-Αίπεια-Αδέσποτα ανάμεσα στον ΟΣΕ και τον κόμβο Μεσσήνης-Ζητήματα για το Καλοχώρι

Γιάννης Λάσκαρης-Δημοτικός Σύμβουλος/Γραμματέας Δ.Σ. Μεσσήνης

Ενώνοντας την φωνή μας για άλλη μια φορά και λόγο αλυσιδωτών περιστατικών ιδιαίτερα στην Κορώνη το τελευταίο διάστημα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αίπειας του Δήμου Μεσσήνης κάνουμε έκκληση για ασθενοφόρο στην ευρύτερη περιοχή. Για το δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας προσωπικά έχω κάνει παρέμβαση δημόσια αλλά και σε δημοτικό συμβούλιο (ακόμη και για το Περιφερειακό Ιατρείο στην Λογγά). Οι χιλιάδες των επισκεπτών ειδικά τους θερινούς μήνες και η χιλιομετρική απόσταση από το Νοσοκομείο της πρωτεύουσας δικαιολογούν αυτό το χρόνιο αίτημα.

Έντονος είναι ο προβληματισμός για τα αδέσποτα που αυξάνονται επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον σταθμό του ΟΣΕ (όπισθεν για την ακρίβεια) και τον κόμβο της πόλης της Μεσσήνης Δεν χαίρουν κάποιας ιδιαίτερης φροντίδας, κινδυνεύουν και πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός απομάκρυνσης τους και μέριμνας (φροντίδα-στείρωση κ.λ.π.).

Σε πρόσφατη επίσκεψη στο Καλοχώρι του Δήμου Μεσσήνης διαπιστώθηκε ο έντονος προβληματισμός για την έλλειψη γιατρού, την ελλιπέστατη συγκοινωνία και την αγροτική οδοποιία αφού υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης στα κτήματα.

Ροή Ειδήσεων