• Αναζήτηση

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ισχυρό προβάδισμα Ανδρουλάκη, με τον Γ. Παπανδρέου στο β’ γύρο

Με τον αέρα ενός ισχυρού πλεονεκτήματος που του δίνει το ποσοστό άνω του 37% που εξασφάλισε στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, οδεύει στις κάλπες της δεύτερης Κυριακής, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η αθρό συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ ανά τη χώρα έφτασε το 270.000 γεγονός που επιβεβαίωσε την άνοδο του κόμματος όπως αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις. Με καταμετρημένο το 90.5% των ψήφων, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκέντρωσε ποσοστό 37,03% (89.159 ψήφοι) και θα κονταροχτυπηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου την άλλη Κυριακή 5/12, ο οποίος συγκέντρωσε 27,79% (66.920 ψήφους).

Στην τρίτη θέση ήρθε ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,96% (62.507 ψήφους). Στην τέταρτη θέση ο Παύλος Χρηστίδης με 3,26%, έπειτα ο Χάρης Καστανίδης μερ 2,98% και ο Παύλος Γερουλάνος με 2,97%.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Χ. Τρικούπη, δήλωσε ότι επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη.

Ο κ. Ανδρουλάκης που είναι ο καθαρός νικητής της πρώτης Κυριακής, με ευρύ προβάδισμα ενόψει β΄γύρου με μια προσεκτική δήλωση αναφέρθηκε τόσο στην εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά, όσο και στη μεγάλη συμμετοχή πολιτών στις κάλπες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνυποψηφίους του για τον πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα που έδωσαν.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων