• Αναζήτηση

Εκτακτη γενική συνέλευση ανοικτή σε όλους τους γονείς στο 6 ΓΕΛ Καλαμάτας με θέμα τα “Φαινόμενα της βίας στη σχολική κοινότητα”

Τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανήλικους στην πόλη μας ολοένα και πληθαίνουν.

Επιβάλλεται να δράσουμε με όποια δύναμη διαθέτουμε. Έχουμε χρέος να πράξουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην ζήσουμε καταστάσεις οι οποίες δεν θα έχουν επιστροφή.
Βάζουμε τέρμα τώρα στην απραξία μας και προχωρούμε σε συλλογικές διαδικασίες και δράσεις. Ενώνουμε δυνάμεις με όλους τους γονείς της πόλης μας και συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς.

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε μια ασφαλή κοινωνία για όλα τα παιδιά, στην οποία δε θα φοβούνται να πάνε στο σχολείο, να πάνε στη πλατεία, να πάνε στη παραλία.

Αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και αναλαμβάνουμε δράση από σήμερα.Συγκαλούμε έκτακτη γενική συνέλευση με αποκλειστικό θέμα τη βία ανηλίκων στη πόλη μας.
Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Σας καλούμε να σταθείτε στο πλάι μας!

To κείμενο καταθέτουν αρχικά εκπρόσωποι της ένωσης από τα παρακάτω σχολεία

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
1ο ΕΠΑΛ
2ο ΕΠΑΛ

θα ήταν ευχής έργον να κατατεθεί από ολους των εκπροσώπους όλων των σχολείων μας με σκοπό τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης εντός 10 ημερών από το Δ.Σ. της ‘Ενωσης. Ίδανικά η πραγματοποίηση της θα μπορούσε να γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6 ΓΕΛ στο πολυκλαδικό, ένα αρκετά ΄΄ταλαιπωρημένο΄΄ σχολείο από διάφορα θέματα που δεν έχει γίνει ποτέ συνέλευση σε αυτό”

Ροή Ειδήσεων