• Αναζήτηση

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από το βράδυ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η αλλαγή του σκηνικού του καιρού αναμένεται από σήμερα το βράδυ, ενώ αναφέρει πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα που περιμένουμε θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ
«Βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και θα προκαλέσει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (20/12) έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (21/12) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

 

Αναλυτικότερα:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (20/12) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (21/12) στη νότια Κρήτη και πιθανώς στη νότια Πελοπόννησο.

β. Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (21/12) μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας) και τις ανατολικές Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Ροή Ειδήσεων