• Αναζήτηση

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού!

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι φέρνει ο Καιρός – Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα χτυπήσει και πότε η νέα κακοκαιρία – Για τέσσερις ημέρες στο μάτι της κακοκαιρίας η Ελλάδα – Αναμένονται άνεμοι έντασης μέχρι και 9 μποφόρ.

Νέο κύμα κακοκαιρίας. Η ΕΜΥ ενημερώνει για ραγδαία επιδείνωση με έκτακτο δελτίο. Ο Καιρός φέρνει ξανά, βροχές καταιγίδες και χαλάζι σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η κακοκαιρία θα διαρκέσει τουλάχιστον 4ημέρες. Θα ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή.

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία και πότε

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από αύριο Πέμπτη με βροχές και ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα φέρνουν σε πολλές περιπτώσεις και χαλάζι. Αρχικά τα φαινόμενα θα πλήξουν τα νησιά του Ιονίου και στη συνέχεια την Ήπειρο τη δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, τα δυτικά και τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα της Μακεδονίας και στη Θράκη.

Το Σάββατο τα φαινόμενα θα είναι λιγότερο έντονα και θα συνεχίσουν να πλήττουν τα ηπειρωτικά, αλλά και το βράδυ τα νησιά τόσο του Ιονίου όσο και του βορείου Αιγαίου…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων