• Αναζήτηση

Ένας Μεσσήνιος στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη στο Mega

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τον χειμώνα στην καθημερινή σειρά στον ΄”Ηλιο” του ΑΝΤ1 Ο Μεσσήνιος ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς φέτος θα είναι από τους βασικούς “ήρωες” στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Mega.

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη νέα του σειρά «Ο Δάσκαλος», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Η ιστορία της σειράς θα εξελιχθεί στην Αθήνα, στην Κέρκυρα και στους Παξούς, ενώ ανάμεσα στους καταξιωμένους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν θα δούμε και τη σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Η υπόθεση εστιάζει σε έναν δάσκαλο μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρόκειται να δούμε τους: Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Γιάννη Τσορτέκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο, Δημήτρη Κίτσο.

 

Ροή Ειδήσεων