• Αναζήτηση

Επανεμφάνιση Λεβέντη μετά τη μάχη με τον κορονοϊό: Ζήτησα από το θεό να επιβιώσω αν είμαι χρήσιμος

«Ήμουν τρεις μήνες σε καταστολή» ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης στην επανεμφάνισή του στην τηλεόραση μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έμεινε για μήνες στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε για την περιπέτειά του. «Ήταν όντως περιπέτεια. Μου έχει αφήσει κάποια προβλήματα, κάνω φυσικοθεραπείες, αλλά είμαι τελείως καλά. Μπορεί να ήμουν και τρεις μήνες σε καταστολή. Την προσευχή μου έκανα όταν ξύπνησα και είπα θεέ μου αν είμαι χρήσιμος να επιβιώσω, αλλιώς πάρε με».

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα και το θέμα της Εύας Καϊλή, ο Βασίλης Λεβέντης, σημείωσε: «Στην Ελλάδα είναι καλύτερα; Ο λομπίστας δεν μπορεί να πάει στο υπουργείο και να πει «μην ψηφίσετε αυτή την τροπολογία». Στις εκλογές πού βρίσκουν τα λεφτά και μετακινούν ετεροδημότες; Κάνουν συγκεντρώσεις. Μόνο στο ίντερνετ η ΝΔ ξόδεψε 1,5 εκατ. ευρώ. Στη δήλωσή της ως κόμμα δεν έχει δηλώσει ούτε 800.000 ευρώ.

Η Καϊλή βράζει σε ένα καζάνι που βράζουν όλοι. Ήταν του Βενιζέλου ιδιαιτέρα, αυτός την προώθησε. Δεν σημαίνει ότι έφτασε ψηλά, ήταν η σειρά της Ελλάδας να ορίσει αντιπρόεδρο. Το ότι ο σύντροφος την έμπλεξε είναι η εξήγηση που δίνουν τα ΜΜΕ για να αθωώσουν. Η Καϊλή κλέβει λεφτά από το εξωτερικό».

 

Ροή Ειδήσεων