• Αναζήτηση

«Επείγοντα Περιστατικά» | Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις! (photos & video)

Κερδίζει μέχρι τώρα το στοίχημα με το κοινό η νέα θεατρική ομάδα “Fraction”, μιας και η πρώτη της παράσταση με το έργο του Αρκά «Επείγοντα Περιστατικά» κλέβει τις εντυπώσεις και αποσπά το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο σε μια παράσταση όπου τα νοήματα καθρεφτίζουν την κοινωνία, ο ρυθμός είναι αμείωτος, οι ατάκες καταιγιστικές, το χιούμορ βασικός συντελεστής και τα απρόοπτα καθοριστικά για την εξέλιξη της πλοκής.

Απολαύστε το βίντεο:

Για την παράσταση…

Οργανισμοί σε κρίσιμη κατάσταση! Πως τα μέλη τους την αντιμετωπίζουν; Πως αντιδρούν στις δύσκολες συνθήκες; Στο κείμενο της παράστασης «Επείγοντα Περιστατικά» ο Αρκάς αποτυπώνει ευφυέστατα και με πολύ χιούμορ τη σύγχρονη πραγματικότητα. Με ήρωες τα όργανα ενός οργανισμού και με αφορμή ένα τροχαίο το έργο, «Εχθροί εξ αίματος», είναι μια μαύρη κωμωδία που περιγράφει με μοναδικό τρόπο την αγωνία για επιβίωση, το φόβο της προδοσίας και το ρόλο της χειραγώγησης, ενώ παράλληλα οι χαρακτήρες κάτω από τις επείγουσες συνθήκες είναι άκρως αποκαλυπτικοί. Οι συγκαλυμμένες συνωμοσίες και τα μυστικά της πρώτης πράξης, «Εχθροί εξ’αίματος, δίνουν τη θέση τους στο φανερό και απειλητικό φανατισμό που περιγράφεται στο 2οθεατρικό μονόπρακτο,«Βιολογικός μετανάστης». Εδώ ο οργανισμός μετά από μια μεταμόσχευση καλείται να αποδεχτεί ένα νέο όργανο, έναν «ξένο». «Ο καινούριος» γίνεται η αφορμή για ίντριγκες, έντονους διαπληκτισμούς και αποκαλύψεις που οδηγούν την πλοκή στην κορύφωση μέσα από κωμικές αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης

Σκηνικά: Βασίλης Μπιτσώνης & Δημήτρης Μπιτσώνης

Ήχος – Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης

Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαρία Θεοδωρακάκου – Γωγώ Μπελογιάννη

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):

Εχθροί εξ’αίματος: Γωγώ Μπελογιάννη, Βασίλης Μπιτσώνης, Κώστας Κουτσουμπός

Βιολογικός Μετανάστης: Μαρία Θεοδωρακάκου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Ρουμελιώτης, Κώστας Κουτσουμπός.

Δείτε φωτογραφίες:

19 – 24 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας , 09:30 μ.μ.

Διάρκεια: 100 λεπτά με διάλειμμα

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών

Τιμές Εισιτηρίων:

10 € : Ενήλικες

8 € : Εφηβικό, Φοιτητικό, Πολυτέκνων & Ανέργωνμε την προσκόμιση στον Έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικώνκαι την κάρτα ανεργίας

Προπώληση Εισιτηρίων:

Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Makers Coffee & Sandwich Shop, Όναρ espresso- bar και Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων