• Αναζήτηση

Επίσκεψη Βορίδη στην Κυπαρισσία: Θέματα της Τριφυλίας έθεσε ο Λεβεντάκης στον υπουργό Επικρατείας

Από την  Κυπαρισσία ξεκίνησε χθες το πρωί τη διήμερη επίσκεψη του στη Μεσσηνία ενόψει των ευρωεκλογών ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Στη συνάντηση που είχε ο κ. Βορίδης με το Δήμαρχο Τριφυλίας Γεώργιο Λεβεντάκη, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τη περιοχή και ειδικά το ζήτημα του φράγματος των Φιλιατρών, ο δρόμος Τσακώνα – Καλό Νερό, αλλά και η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου σε σχέση με τις περιοχές Natura.

Κατά τη συνάντησή του, με τον δήμαρχο Τριφυλίας, τον υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Μεσσηνίας, κ. Περικλής Μαντάς και κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, καθώς και ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Καφαντάρης.

Ο κ. Λεβεντάκης σεδηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό για την επίσκεψη του, τη συζήτηση που κάναμε όσον αφορά τα θέματα και τις ανάγκες της Τριφυλίας και τους συνεργάτες του. Πήραμε κάποιες διαβεβαιώσεις, έχουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του Μάκη Βορίδη, γιατί είναι και προσωπικός φίλος, αλλά γνωρίζω και το έργο του τόσα χρόνια. Θα κάνουμε και εμείς από τη μεριά μας ότι είναι καλύτερο δυνατόν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι. Μιλήσαμε για το φράγμα, για τη περιοχή Natura, για το δρόμο Τσακώνα – Καλό Νερό, είμαι σίγουρος ότι θα τα δει και με συμπάθεια και με ενδιαφέρον. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη πορεία για το καλό της πατρίδας μας».

Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της πόλης αλλά και υπηρεσίες συνομιλώντας με τους πολίτες.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Βορίδης:

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων