• Αναζήτηση

Eπίθεση Πετράκου σε Γόντικα για τη ΔΕΗ: “Έχει κόμπλεξ. Παίζει βρώμικο ρόλο. Δεκανίκι του Μητσοτάκη και του Νίκα”

Η χθεσινή ψηφοφορία για το θέμα της ΔΕΗ στο περιφερειακό συμβούλιο προκάλεσε μια σφοδρή επίθεση του Θανάση Πετράκου στον Νίκο Γόντικα.

Θυμίζουμε ότι για το θέμα αυτό τέθηκαν σε ψηφοφορία τρεις προτάσεις. Μία του Νίκα, μία των Πετράκου – Τατούλη και μία του Γόντικα. Εν τέλει, εγκρίθηκε η πρόταση Νίκα με 18 έναντι 17.

Ο Θανάσης Πετράκος προχώρησε σε επίθεση εναντίον του Νίκου Γόντικα, αναφέροντας ότι αν είχε ψηφίσει την κοινή πρόταση, τότε θα είχε εγκριθεί εκείνη και όχι του Περιφερειάρχη.

«Το να έχεις κόμπλεξ η να είσαι οπορτουνιστής είναι ανθρώπινο ακόμη και αν είσαι ΚΚΕ .Όμως το να φτάνεις στο σημείο παρότι είσαι ΚΚΕ ,να κάνεις πλάτες στο Μητσοτάκη στο μέγα θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ τότε είναι πολιτική αθλιότητα. Αυτό το απίστευτο έγινε δυστυχώς σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου από τη παράταξη του ΚΚΕ» έγραψε αρχικά ο κ. Πετράκος.

Σε άλλη ανάρτηση λέει ότι η παράταξη του ΚΚΕ έπαιξε βρώμικο ρόλο και λειτούργησε ως δεκανίκι του Μητσοτάκη και του Νίκα.

«Καταγγέλλουμε τη παράταξη του ΚΚΕ ότι δεν ψήφισε τη πρόταση μας όχι για τη πρώτη ψηφοφορία αλλά για τη δεύτερη ψηφοφορία την επαναληπτική» αναφέρει ο κ. Πετράκος.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων