• Αναζήτηση

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Άρση απορρρήτου στο κινητό του 50χρονου φίλου του

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εύρεση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται για πέμπτη μέρα, με τις Αρχές να στρέφουν τη προσοχή τους στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου φίλου του, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθεί στο δικαστήριο να καταθέσει.

Μάλιστα, διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, από την οποία προέκυψε ότι είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων καθώς και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό το σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του που θα πήγαιναν γα κυνήγι.

Φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν εστιαστεί στο σημείο όπου άφησε στίγμα για τελευταία φορά το κινητό του, στα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Ο 50χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο των ερευρών για τον 31χρονο και κρατείται από τις αρχές καθώς εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

 

Βρίσκεται παράλληλα όμως στο κάδρο των ερευνών των αστυνομικών ως ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου άνδρα, γι΄αυτό και εξετάζουν το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος χρωστούσε στον 31χρονο σημαντικό χρηματικό ποσό (17.000-20.000 ευρώ). Προανακριτικά ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι έχει επιστρέψει τα χρήματα από τα Χριστούγεννα, κάτι που δεν έχει αποδειχθεί, ωστόσο.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει, μετέφερε τον 31χρονο σε απομονωμένο σημείο στην εθνική οδό Ρίου- Ιωαννίνων προκειμένου να συναντηθεί με άλλο φιλικό του πρόσωπο, κάτι που επίσης δεν αποδεικνύεται καθώς υπάρχουν ανακρίβειες τόσο στο δρομολόγιο που έχει υποστηρίξει ότι ακολούθησε όσο και στους χρόνους όπως προκύπτει από την ανάλυση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας.

Ροή Ειδήσεων