• Αναζήτηση

Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη: «Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου» (video)

Ακόμα ένα «Φως στο Τούνελ» προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου με την Αγγελική Νικολούλη να ασχολείται με νέες μυστηριώδεις εμφανίσεις.

Ωστόσο η ίδια την ώρα που ασχολούταν με την υπόθεση εξαφάνισης του Θοδωρή Σελεμετζίδη έγινε έξαλλη από μια μαρτυρία που ήθελαν να ακούσουν.

Λίγο λοιπόν πριν πέσει διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια στράφηκε προς την κάμερα και ανέφερε: «Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα! Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εδώ! Δεν θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το! Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα».

Η Αγγελική Νικολούλη πρόσθεσε στη συνέχεια «Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι! Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δεν μιλάνε καθόλου».

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων