• Αναζήτηση

Εξέτασε δωρεάν το παιδί σου στην Κινητή Μονάδα «του Χαμόγελου του Παιδιού»στην πλατεία Άρεως Τρίπολη (video)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραμένοντας πάντα στο πλευρό των παιδιών προσφέρει σε όλα τα παιδιά της πόλης μας την δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές, οδοντιατρικές, οφθαλμολογικές και ωτορινολαρυγγολογικές εξετάσεις.

Η Δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

 

 

Στην πλατεία Άρεως από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, από τις 9:00 π.μ.- 17:00 μ.μ. θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής/Παιδιατρικής του Οργανισμού με εθελοντές Παιδιάτρους, Οδοντιάτρους, ΩΡΛ και Οφθαλμίατρους, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού, ώστε όλα τα παιδιά και οι γονείς τους αλλά και τα σχολεία της περιοχής μας να έχουν την δυνατότητα να την  επισκεφτούν.

Όπως μας ενημέρωσε η κυρία Λιακοπούλου Κατερίνα, κοινωνικός λειτουργός «του Χαμόγελου του Παιδιού» η εξέταση των παιδιών θα γίνεται είτε κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 2621081040 είτε κατόπιν επίσκεψης στην κινητή μονάδα.

Με την σειρά του ο διευθυντής του κέντρου Υγείας Τρίπολης κ.  Γεώργιος Κουβέλας επεσήμανε ότι το κέντρο υγείας συνεισφέρει σε αυτή την τόσο σημαντική δράση, παρέχοντας νοσηλευτικό  προσωπικό.

Ακολουθεί η κυρία Αργυρώ Λαγούδη, πρέοδρος του οδοντιατρικού συλλόγου,  Αρκαδίας, η οποία κάλεσε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους, ώστε να πραγματοποιηθεί ο οδοντιατρικός έλεγχος και να λάβουν συμβουλές για την σωστή στοματική τους υγιεινή.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο κ. Βασίλης Ψυχογυιός, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας , ο οποίος τόνισε πόσο σημαντική είναι αυτή η δράση «του Χαμόγελου του Παιδιού», που γίνεται εδώ και 10 χρόνια. Μάλιστα θα επιθυμούσε η συμμετοχή από ιατρούς της Αρκαδίας να είναι μεγαλύτερη, κάτι που όμως που ελπίζει να συμβεί στο μέλλον.

Κλείνοντας, σε δήλωση προχώρησε και ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης που ανέφερε ότι ο δήμος Τρίπολης είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες δράσεις και προέτρεψε τόσο τους γονείς όσο και τα σχολεία της περιοχής μας να απευθυνθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ώστε όλα τα παιδιά να εξεταστούν.

Υπενθυμίζουμε:

Δευτέρα 31/10 – Παρασκευή 4/11: Πλατεία Άρεως (Τρίπολη)

 

Ωράριο Λειτουργίας της Κινητής Μονάδας: 9:00 π.μ.- 17:00 μ.μ.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ: 2621081040 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (καθημερινές 9.00 – 17.00)

 

Η Δράση της Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της covid19.

Ροή Ειδήσεων