• Αναζήτηση

Ευχαριστήρια επιστολή από τους ιδιοκτήτες ταξί Κυπαρισσίας προς τη Δημοτική Αρχή

Σε επιστολή τους οι ιδιοκτήτες των ταξί της πόλης της Κυπαρισσίας, μεταξύ άλλων, ευχαριστούν ιδιαίτερα τον δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, τον αντιδήμαρχο, κ. Αντώνη Βλάχο και τους υπαλλήλους του δήμου, για την κατάλληλη διαμόρφωση και καλλωπισμό της οδού Νοσοκομείου, στην οποία εγκαταστάθηκε η πιάτσα.

Να θυμίσουμε ότι στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ανάμεσα στα θέματα προς συζήτηση είναι και η έγκριση της μετακίνησης της πιάτσας ταξί στην Κυπαρισσίαη οποία ήδη έχει μετακινηθεί.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που έγινε στην σελίδα της ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας στο Facebook, όπου επισυνάπτεται και η επιστολή, σημειώνονται τα εξής: “Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλαν, στα τοπικά ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες των ταξί, της πόλης της Κυπαρισσίας.
Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, ευχαριστούν ιδιαίτερα τον δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Γεώργιο Λεβεντάκη. Κι αυτό διότι, όπως τους είχε υποσχεθεί, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της πιάτσας των ταξί σε νέο χώρο, στάσης και στάθμευσης, (επί της οδού Νοσοκομείου) της πόλης.
Επίσης, ευχαριστούν τον αντιδήμαρχο, κ. Αντώνη Βλάχο και τους υπαλλήλους του δήμου, για την κατάλληλη διαμόρφωση και καλλωπισμό της οδού, στην οποία εγκαταστάθηκε και το νέο κιόσκι, προς εξυπηρέτηση των οδηγών.
Σκοπός όλων είναι, η νέα πιάτσα ταξί στην πόλης της Κυπαρισσίας, με την εύρυθμη λειτουργία της, να συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση της μεταφοράς του επιβατικού κοινού, των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης”.
Η επιστολή

Ροή Ειδήσεων