• Αναζήτηση

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Ευχαριστήρια επιστολή εστάλη προς τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο από τη Διευθύντρια του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας Ευγενία Θ. Βαμβακά, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων. Στην επιστολή της, η κα Βαμβακά αναφέρει τα ακόλουθα:

«Κύριε Δήμαρχε,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο σε εσάς προσωπικά, όσο και στον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Π.Ε. Καλαμάτας κ. Π. Κλάδη, για την έμπρακτη στήριξη που γενναιόδωρα μας προσφέρατε, καθώς και για την αποφασιστική σας συμβολή στην επιτυχή υλοποίηση ενός σημαντικού έργου στο σχολείο μας.

Η σταθερή υποστήριξη που επιδείξατε για τη διαχείριση των προβλημάτων που προέκυψαν στη σχολική μονάδα εξαιτίας της υψηλής τάσης που διοχετεύτηκε και κατέστρεψε υλικό μέρος του σχολείου, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και συστήματα συναγερμού, καθώς και η τοποθέτηση αντικεραυνικής προστασίας ώστε στο μέλλον όλη η σχολική κοινότητα να νιώθει και να είναι ασφαλής, χαίρουν της εκτιμήσεώς μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην αξιόλογη και αξιέπαινη προσφορά σας. Προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά».

*φωτογραφία αρχείου

Ροή Ειδήσεων

κορωνοϊός