• Αναζήτηση

«Φίμωσε και χτύπησε τη γιαγιά και του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές», λέει συγγενής της 100χρονης [βίντεο]

Συγγενής της γυναίκας, ηλικίας 100 ετών, που λήστεψαν στο Ιλιον, περιέγραψε το περιστατικό.

«Μετά τις 3.00 ήρθαν, άκουσα έναν γδούπο… Είχαν ρίξει το χρηματοκιβώτιο, υπάρχει το σημάδι. Πήρα αμέσως το 100, ό,τι συγγενικό πρόσωπο. Την προσέχω. Από κει και πέρα, μόλις αντιλήφθηκε ότι της πήραν το πορτοφολάκι, φώναξε, τη φίμωσε, τη χτύπησε», περιέγραψε στην εκπομπή TLive.

«Εγώ ήδη είχα σηκωθεί. Και, όταν με είδε, έφυγε, γιατί προφανώς είχε τελειώσει τη δουλειά του. Ήταν σίγουρα Αθίγγανος. Μόλις κατάλαβε η γιαγιά ότι της πήραν από το μαξιλάρι το πορτοφολάκι της, ξύπνησε, τη φίμωσαν, τη χτύπησαν, επενέβην εγώ, αλλά είχε τελειώσει τη δουλειά του ο άνθρωπος και έφυγε», πρόσθεσε.

«Του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές»
Και συνέχισε: «Μου πήρε 350 ευρώ, όλα μου τα λεφτά. Τα χρήματά μου και κάτι ψιλά της γιαγιάς. Το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο», ενώ για το πώς ήταν ο ληστής, τόνισε πως ήταν Αθίγγανος, μικρόσωμος, κοντός, αδύνατος, και με μάσκα ολόκληρη και ίσως γάντια.

Όσο για το από πού μπήκε , είπε πως ήταν από το τέλος της βεράντας, «αλλά δεν γνωρίζω πώς ακριβώς», ενώ αποκάλυψε ότι και η γιαγιά ανταπέδωσε.

«Όταν τη φίμωσε και της έδωσε χτυπήματα στα χέρια, του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές» ανέφερε, τονίζοντας πως υπήρχαν συνεργοί, γιατί «άκουσα το γκάζι αυτοκινήτου».

 

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/listeia-sto-ilion-dyo-mpoynies-apo-giagia-100-eton

Ροή Ειδήσεων