• Αναζήτηση

Φοιτήτρια στην Καλαμάτα & ένας Καλαματιανός στο «Game of Love» του ANT1! (photos)

Ακόμη ένα ριάλιτι αγάπης έρχεται στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για το Game of Love, ένα ερωτικό παιχνίδι, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 21.00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο.

Ηδη έχουν ανακοινωθεί οι παίκτες οι οποίοι θα πάρουν μέρος «στο παιχνίδι των σχέσεων», με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €.

Μάλιστα στο παιχνίδι θα υπάρξουν και πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις. Αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, flirt και ερωτισμός στο full.

Αυτοί είναι οι 14 παίκτες του “Game of Love”και ανάμεσά τους μια φοιτήτρια στην Καλαμάτα αλλά και ένας Καλματιανός:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Φοιτήτρια Καλαμάτα):

H Αγγελική Γεωργιοπούλου είναι 20 ετών και σπουδάζει στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Της αρέσουν πολύ τα ψώνια και η περιποίηση. Ο παππούς της έχει άλογα και αυτός είναι ο λόγος που της αρέσουν πολύ όπως και η ιππασία.

ΣΩΤΗΡΗΣ (Καλαματιανός):

O Σωτήρης Σπύρης είναι 35 χρονών και είναι από την Καλαμάτα. Έχει μαγαζί με ελαστικά αυτοκίνητων. Πριν ανοίξει το μαγαζί ήταν μόνιμος στο στρατό. Ασχολείται με το bodybuilding περίπου 15 χρόνια και αγωνιστικά από το 2015, με πολλές διακρίσεις. Έχει «έρωτα» με τις μηχανές ταχύτητας και έχει 2 μηχανές χιλιάρες. Του έχει στοιχίσει ο πρόσφατος θάνατος του σκύλου του που είχε τα τελευταία 11 χρόνια.

Δείτε τους υπόλοιπους παίκτες εδώ: iefimerida.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροή Ειδήσεων