• Αναζήτηση

Φρενίτιδα για το Survivor2 | 70.000 έκαναν αίτηση συμμετοχής

Η φρενίτιδα συνεχίζεται. Για την ακρίβεια, γιγαντώνεται. Σχεδόν 70.000 άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να περάσουν από ακρόαση για να πάρουν μία από τις θέσεις των Μαχητών στο «Survivor 2». Ανθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων: γυμνασμένοι, αγύμναστοι, άνεργοι, υπάλληλοι Δημοσίου, μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, άνδρες και γυναίκες. Οι οντισιόν γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Η Acun Medya, γνωρίζοντας ότι θα βρεθεί ενώπιον χιλιάδων υποψηφίων για το ριάλιτι επιβίωσης, που συνεχίζει να αποτελεί φαινόμενο για τα δεδομένα όχι μόνο της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και της κοινωνίας, επιστράτευσε δεκάδες Τούρκους υπαλλήλους της με σκοπό να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία.

Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κατηγορία των Μαχητών, γιατί σε εκείνη των Διασήμων θα αναλάβουν μόνο τα υψηλόβαθμα στελέχη της σε συνεργασία με αυτά του ΣΚΑΪ. Μέχρι στιγμής η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τα ονόματα των Διασήμων που έχουν δεχτεί τηλεφώνημα ή κάποια πρόσκληση προκειμένου να γίνουν συζητήσεις.
Ακόμη και τα ονόματα που διαρρέουν στον Τύπο διαψεύδονται και από την πλευρά του καναλιού αλλά και από τους ίδιους, οι οποίοι σπεύδουν με ένα post να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, όπως έγινε πρόσφατα με την περίπτωση της Ολυμπιονίκη Αννας Κορακάκη.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr

Ροή Ειδήσεων