• Αναζήτηση

Γαργαλιάνοι: Ζωντάνεψε η πόλη με τη “Λευκή Νύχτα”! [εικόνες]

Μουσικές, αγορές, βόλτες, διασκέδαση, αποτέλεσαν τον συνδυασμό της “Λευκής Νύχτας” για το καλοκαίρι του 2022 στους Γαργαλιάνους.

Λίγες μέρες μετά τον δεκαπενταύγουστο και η κίνηση στην περιοχή είναι ούτως ή άλλως αυξημένη. Ντόπιοι και επισκέπτες επισκέφθηκαν την αγορά των Γαργαλιάνων για μια διαφορετική βραδιά.

Ήταν μια βραδιά που μετέτρεψε την πόλη σε μια γιορτή με τον κόσμο να συνδυάζει την ευχάριστη βόλτα και ψώνια, σε άκρως ελκυστικές τιμές, με τα μαγαζιά να παραμένουν ανοιχτά μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Ο κόσμος άρχισε να αυξάνεται μετά τις 10 το βράδυ κατακλύζοντας το κέντρο της πόλης ενώ η κεντρική πλατεία έσφυζε από ζωή. Υπήρχαν σειρά από events, μουσικά σχήματα και άλλες εκδηλώσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Σε πολλές γωνιές της πόλης υπήρχαν μουσικά σχήματα ή μουσική από djs, άφθονα κεράσματα (φαγητά – ποτά).

Ο απώτερος στόχος του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, που διοργάνωσε την επιτυχημένη βραδιά, ήταν εμφανής και δεν ήταν άλλος από την προσέλευση κόσμου στην πόλη σε μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, συνεχίζοντας τις δράσεις του για τη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς.

Δείτε εικόνες:

       

 

ΠΗΓΉ: https://www.gargalianoionline.gr/

Ροή Ειδήσεων