• Αναζήτηση

Γεωργία Μπίκα: «Δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός», λέει η ανακρίτρια

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, της κοπέλας που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρώτης ανάκρισης από την 5η τακτική ανακρίτρια κατά την οποία «δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός στην σουίτα 602 του πολυτελούς ξενοδοχείου». 

Την υπόθεση πρόκειται να αναλάβει πλέον ο εισαγγελέας, ο οποίος θα υποβάλλει την πρότασή του στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

 

Για την υπόθεση κατηγορείται ένας 27χρονος, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις, χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης είναι αυτό που θα αποφασίσει για το αν θα υπάρξει δίκη για την υπόθεση. 

Δεν το βάζει κάτω η Γεωργία Μπίκα – Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της

Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα δε δικαιώνει την 24χρονη, όμως προμηνύει ότι θα συνεχίζει να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Η Γεωργία Μπίκα θέλει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να προχωρήσει την υπόθεση και να παραπεμφθεί σε δίκη.

Η ίδια μαζί με τον δικηγόρο της δημιουργεί μία λίστα με 20 παραβάσεις που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. και οι ιατροδικαστές, τις οποίες θα στείλει στο Συμβούλιο. 

Υπενθυμίζεται πως η 24χρονη υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν έχασε τις αισθήσεις της και πιστεύει ότι της χορηγήθηκε χάπι βιασμού. Ωστόσο, αυτό δεν αποδείχθηκε από τις τοξικολογικές εξετάσεις της αλλά ούτε και από τις καταθέσεις των μαρτύρων. Η Γεωργία Μπήκα αναμένεται να ζητήσει εκ νέου ταυτοποίηση όλων των στοιχείων και αποτελεσμάτων.

 

πηγή: https://www.star.gr/

Ροή Ειδήσεων