• Αναζήτηση

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δούλευα σε σκυλάδικο που βρώμαγε και ήταν παρακμή, ντεκαντάνς»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης 14/9

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία του στη νύχτα, όπου εργαζόταν σε σκυλάδικο στην Αθήνα και την επαρχία χαρακτηρίζοντας τα μαγαζιά αυτά παρακμή και… «ντεκαντάνς»

«Πίστευα ότι κάποια μέρα θα γίνει η… έκρηξη. Δεν είναι ψωνίστικο αυτό που λέω, είχα φάει την φλασιά ότι είμαι καλός στη δουλειά μου, είμαι καλός ηθοποιός και θα ‘ρθει μια μέρα που θα ευδοκιμήσει αυτό το πράγμα. Παρόλο που αυτό το πράγμα πέρασε από σκαμπανεβάσματα, από διαστήματα που δεν είχα δουλειά και τραγουδούσα σε κάτι σκυλάδικα που έβγαινα στις 5 το πρωί για το πρώτο μου πρόγραμμα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Από τα τελευταία σκυλάδικα στη Θηβών ήμουν με τον φίλο μου, Γιώργο Καμπουρίδη και το μαγαζί άνοιγε στις 3 το πρωί. Πρόσφατα που ήμουν στην Ηλιούπολη, λίγο πριν το “Σόι σου” στον Alpha. Σκυλάδικο χοντρό», αποκάλυψε για την τελευταία του δουλειά.

«Το χοντρό σκυλάδικο είναι αυτό που περιγράφει η Ελένη Βιτάλη στο τραγούδι της. Ότι μυρίζει κατρουλίλα, μη σου πω για ποιο λόγο, παρακμή, ντεκαντάνς. Και εγώ το έζησα αυτό για έναν μήνα εδώ στη Θηβών. Λεφτά δεν παίρναμε αλλά το έκανα περισσότερο για την εμπειρία, να δω πως ήταν» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων