• Αναζήτηση

Γιούλικα Σκαφιδά: «Έχω βρεθεί σε άσχημη συνεργασία, έφευγα κάθε μέρα κλαίγοντας από το θέατρο»

Η Γιούλικα Σκαφιδά προχώρησε σε μία σπάνια συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μία δυσάρεστη εμπειρία που είχε από μία συνεργασία στο θέατρο.

Η ηθοποιός συγκεκριμένα, βρέθηκε στην εκπομπή «Κυψέλη», όπου και αποκάλυψε ότι:

«Έχω βρεθεί σε περίπτωση πολύ αυστηρού σκηνοθέτη. Έχω βρεθεί σε πολύ άσχημη περίοδο που έφευγα κάθε μέρα κλαίγοντας. Πήγαινα στο γκαράζ και έβαζα τα κλάματα κάθε μέρα. Ήταν φανερό. Πιο φανερό δεν υπάρχει. Συνέβη 8 εβδομάδες. Δύο μήνες μέχρι να ανέβει η παράσταση. Είπα “πάμε τώρα, κρατήσου, είναι δύο μήνες, θα ανέβει η παράσταση, δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτόν τον άνθρωπο”. Ήμουν μικρή και δεν ήξερα» και πρόσθεσε:

«Όσο πιο τρελός και αυστηρός, τόσο πιο καλός είναι και τόσο πιο μεγάλη αποδοχή θα έχεις εσύ στο σινάφι. Οπότε αφού θα δουλέψω με αυτόν που με βασανίζει, πάει να πει ότι είμαι καλή κι αν το φέρω εις πέρας θα είμαι καλή. Είπα πρέπει να το φέρω εις πέρας. Τώρα σε καμία περίπτωση. Θα μίλαγα. Θα έλεγα στοπ και ότι δεν είναι τρόπος αυτός. Θα απευθυνόμουν σε κάποιον ανώτερο που υπάρχει εκεί και δεν το έκανα τότε, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει. Δεν ξέρω αν είναι νόρμα που σπάει ή αν έχει να κάνει με την εμπειρία γιατί πια το να περνάω καλά στην πρόβα και στη δουλειά μου είναι το ζητούμενο γιατί τότε νόμιζα πως όσο πιο πολύ βασανιστώ τόσο πιο καλή θα είμαι. Κι όντως εξελίχθηκα σε εκείνη τη δουλειά, αλλά το αντίτιμο ήταν τέτοιο που δεν θέλω ποτέ ξανά. Δεν με αφορά πια. Τώρα πια δεν θα το ξανάκανα».

Τέλος, η Γιουλικα Σκαφιδά τόνισε ότι: «Αυτοί οι άνθρωποι σε χαιρετάνε σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Είναι η ζωή τους. Λένε “Γιουλικάκι να ξαναδουλέψουμε μαζί”. Μα είναι δυνατόν; Ούτε το τηλέφωνο δεν θα σηκώσω. Το κοιτάω και με πιάνει τρέμουλο. Θα ξαναδουλέψω ποτέ με εσένα που με κάνεις να κλαίω κάθε μέρα;».

Δείτε το σχετικό βίντεο

notospress.gr

Ροή Ειδήσεων