• Αναζήτηση

Γκρεμίζουν τη γέφυρα στον Ισθμό μετά την έκρηξη του βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου

Γκρεμίζεται η εναέρια γέφυρα στον Ισθμό μετά την έκρηξη του βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα το βράδυ της Παρασκευής 07/06. Ειδικότερα, στο 75,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου ξέσπασε φωτιά, μετά από την ανατροπή βυτιοφόρου, την οποία έσβησε η Πυροσβεστική.

 

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην νέα εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, από την έξοδο Λουτρακίου εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο. Κλειστή και στα δύο ρεύματα η παλαιά Εθνική Οδός.

Νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες για να γκρεμιστεί η εναέρια γέφυρα, σύμφωνα με το Mega. Πρόκειται για σημείο της παλιάς εθνικής οδού και είναι άγνωστο το πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο σημείο.

Στην αερογέφυρα κάτω από την οποία εξετράπη το βυτιοφόρο προέκυψε πρόβλημα, καθώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύχθηκε από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπήρξε κανένας άλλος τραυματισμός.

Σημειώνεται πως εκδόθηκε 112 για απαγόρευση εισοδου στην Ολυμπία οδό από Ελευσίνα προς Κόρινθο και από Κιάτο προς Κόρινθο, όσο εξεταζόταν η κατάσταση της αερογέφυρας (από την οποία περνά η παλαιά Εθνικη Οδός) από τους μηχανικούς.

Εστάλη μάλιστα και μήνυμα από το 112 σε κατοίκους ορισμένων περιοχών, μέσω του οποίου καλούνταν οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων