• Αναζήτηση

Η Μαρία Κάλλας, ο Ζορμπάς και ο καλαματιανός Yianni «υποδέχονται» όσους καταφθάνουν στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Τρεις διάσημοι με παγκόσμια αναγνώριση, η Μαρία Κάλλας καταγόμενη από τη Μεσσηνία, Ο Ζορμπάς που έδρασε στο Δήμο Δυτικής Μάνης και ο καλαματιανός Yianni (Γιάννης Χρυσομάλλης) υποδέχονται πλέον όσους έρχονται στη νότια Πελοπόννησο από το αεροδρόμιο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ της Καλαμάτας.

Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία συνέλαβε την ιδέα και την υλοποίησε σε συνεργασία με τον αερολιμενάρχη κ. Δημήτριο Μανδηλάρη. Οι επισκέπτες ερχόμενοι στο χώρο παραλαβής των αποσκευών του αεροδρομίου, βλέπουν τρεις αφίσες διαστάσεων 1,60 Χ !,00 μέτρα. με πρόσωπα που γνωρίζουν και αμέσως συνειρμικά διερωτώνται τη σχέση μπορούν να έχουν με τη Μεσσηνία. Η απορία τους λύνεται με το QRcodereader/scannerπου βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε εικόνας, από το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορηθούν για τις διάσημες αυτές προσωπικότητες.Η επιμέλεια των φωτογραφιών έγινε συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου μας των Αποφοίτων Μουσικού σχολείου Καλαμάτας κ. Γεωργίου Ηλιόπουλου και την Γραφίστρια κα ΝίναΚαραλαζάρου.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 ο Πρόεδρος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Καλαμάτας, ο Συμπρόεδρος κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, ο Αερολιμενάρχης κ. Δημήτριος Μανδηλάρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμφικτυονίας κ.κ. Λούτος Παναγιώτης, Έφη Μπούνα, Κέλλυ Μακροπούλου και Παναγιώτης Μπαζίγος δημοσιοποίησαν το γεγονός.

Ροή Ειδήσεων