• Αναζήτηση

Η Μεσσήνια Τζένιφερ Ψάκη συστήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου στον Λευκό Οίκο: Θα φέρουμε πίσω την αλήθεια και την διαφάνεια

Την πρώτη της καθημερινή ενημέρωση στα ΜΜΕ των ΗΠΑ έκανε η Τζένιφερ Ψάκη.

Η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Μπάιντεν, συστήθηκε στα ΜΜΕ, αντικαθιστώντας την Κέιλι ΜακΕνάνι της κυβέρνησης Τραμπ. Η Ψάκη, που υπήρξε αναλύτρια του CNN, τόνισε πως ο Μπάιντεν της ζήτησε να «διασφαλίσω ότι επικοινωνούμε για τις πολιτικές της κυβέρνησης» και να φέρει πίσω «την αλήθεια και την διαφάνεια».

«Θα υπάρχουν μέρες που θα βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό είναι εντάξει. Είναι μέρος της δημοκρατίας μας. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Αμερικανών. Αυτό είναι ο κεντρικός στόχος του Λευκού Οίκου σε καθημερινή βάση», ανέφερε η Ψάκη. Τόνισε επίσης πως θα υπάρχει τις καθημερινές ενημέρωση για τον κορωνοϊό και άλλα ζητήματα, αλλά όχι τα σαββατοκύριακα.
Σε ερώτηση κατά το πόσο ο Μπάιντεν θα έχει συμμετοχή στις συσκέψεις για τον κορωνοϊό, η Ψάκη απάντησε πως θα έχει «αρκετή» συμμετοχή, ενώ αναφορικά με το αν θα ψηφίσουν και οι Ρεπουμπλικάνοι υπέρ της πρότασης για το πρόγραμμα ανάκαμψης της οικονομίας, ύψους 1,9 τρις δολαρίων, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου απάντησε: «Ελπίζουμε πως θα ψηφίσουν υπέρ για να υποστηρίξουν την βοήθεια ανακούφισης που θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους που εκπροσωπούν».

Ροή Ειδήσεων