• Αναζήτηση

Η Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας παρουσίασε το στόλο της και βράβευσε όσους διαχρονικά τη στηρίζουν

Έχοντας μόλις πρόσφατα ολοκληρωθεί η παραλαβή και του τελευταίου πυροσβεστικού οχήματος, το Σάββατο 06 Αυγούστου στην βάση της εθελοντικής ομάδας Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των 5 Πυροσβεστικών οχημάτων της.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγιασμός των οχημάτων καθώς επίσης έγινε απονομή τιμητικών αναμνηστικών σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού για την προμήθεια των 5 οχημάτων.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την συνεισφορά τους στην απόκτηση των οχημάτων :

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας

Το Πυροσβεστικό Σώμα

Η ALPHA BANK

Η JAROSITE  LIMITED

O κ. Γιώργος Σταματίου

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Εκτός από τα τιμώμενα πρόσωπα και τους εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης Μεσσηνίας κ Βασίλειος Καπέλιος , ο πατέρας Σωτήριος Παπαδόπουλος ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο Δκτης της Π.Υ Καλαμάτας, Αξιωματικοί της Π.Υ. Καλαμάτας, οι Βουλευτές Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς και Αλέξης Χαρίτσης, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Δήμου Μεσσήνης κ. Κώστας Μαλιώτης,  ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Λύρας, Δημοσιογράφοι , Ρεπόρτερ  μέσων Ενημέρωσης,   φίλες και φίλοι της Ο.Α.Κ. 4Χ4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

 

Η ομάδα ΟΑΚ ευχαρίστησε την επιχείρηση Messiniako Catering για τη δωρεάν παροχή των κερασμάτων ενώ περαιτέρω από καρδιάς ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται στο πλάι της και ενισχύουν το έργο των Εθελοντών της.

Ροή Ειδήσεων