• Αναζήτηση

Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Σήμερα συμπληρώνονται 47 χρόνια από την λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί τον αγώνα σύμβολο της νέας γενιάς για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Ως Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη ΑΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ είμαστε από τις περιφερειακές οργανώσεις της ΠΑΣΠ που κάθε χρόνο στις 17 Νοέμβρη καταθέτει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου και συμμετέχει στο μπλοκ της αιματοβαμμένης σημαίας ξεκινώντας με αυτή την πορεία ως την αμερικανική πρεσβεία.
Φέτος με βαρύ το αίσθημα της ευθύνης, τιμήσαμε την μνήμη των πεσόντων και των αγωνιστών εκείνης της ημέρας καταθέτοντας στεφάνι κάτω από το πανό στο οποίο τοπεθετήσαμε στον χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Πρώην ΤΕΙ) τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Παρόλα αυτά τα επόμενα χρόνια δεν θα πάψουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή!
Το Πολυτεχνείο αποτελεί την τομή ανάμεσα στις δυνάμεις τις Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας και εκφράζει το πόθο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της ελληνικής νεολαίας για Ελευθερία και Δημοκρατία!

ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ!

Ροή Ειδήσεων

κορωνοϊός