• Αναζήτηση

Η «Ψηφιακή Βιτρίνα» και οι δυνατότητες της σε μια άκρως ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση

Το Σάββατο 30/01/21 και ώρα 18.30, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση για το 2021 του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας – Παραρτήμα Καλαμάτας – που θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τις δυνατότες του ψηφιακού κόσμου του λιανικού εμπορίου ένδυσης και υπόδησης, μέσα από την  εφαρμογή  «Ψηφιακή Βιτρίνα» του καλαματιανού Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Κυριάκου Μαρίνη.8

Στην συζήτηση την οποία συντονίζει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης, θα αναλυθούν οι δυνατότητες της εφαρμογής στην αγορά και η  μετάβαση στην επόμενη μέρα.  Πιο συγκεκριμένα θα δούμε:

  • πως λειτουργεί ένα σύστημα επαύξησης βιτρινών καταστημάτων
  • πως ο πελάτης μπορεί να δει με την βοήθεια της συσκευής του την βιτρίνα του καταστήματος που επιλέγει με επιπρόσθετη πληροφορία και δυνατότητες
  • πως ο καταστηματάρχης μπορεί να ενσωματώσει προϊόντα στο εν λόγω σύστημα κι αυτά να εμφανίζονται στην βιτρίνα του εικονικά

Η δράση θα προβληθεί live μέσα από τις σελίδες των διοργανωτών https://www.facebook.com/phaos.kalamata  και https://www.facebook.com/youthentrepreneurshipclub αποτελεί πρωτοβουλία του Παραρτήματος Καλαμάτας του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ελλάδος και υποστηρίζεται από την «Φάος» Κοιν.Σ.Επ.

https://fb.me/e/22DuDti0b

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΡΙΝΗ:

Ο Κυριάκος Μαρίνης κατάγεται και διαμένει στην Καλαμάτα.  Είναι Ηλεκτρολόγος μηχανικός με εξειδίκευση στα συστήματα πληροφορικής και την ακουστική.
Οι σπουδές του περιλαμβάνουν, το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και την μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Τέχνες και Τεχνολογίες του ήχου και των αλληλεπιδραστικών συστημάτων.
Είναι ιδρυτής νεοφυούς επιχείρησης – startup με προσανατολισμό στα έξυπνα διασυνδεδεμένα συστήματα, στα συστήματα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας καθώς και στην ανάπτυξη λογισμικού για έξυπνες συσκευές και ιστοσελίδες.

Ο Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης γεννήθηκε το 1984 στην Καλαμάτα. Λάτρης της έντυπης ενημέρωσης, το 2007 επανέφερε στην πόλη το νεανικό περιοδικό Must, ενώ από το 2011 μέχρι σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα «Θάρρος». Θα είναι ο συντονιστής της συζήτησης με τον Κυριάκο Μαρίνη για την ψηφιακή μετάβαση της αγοράς στην επόμενη μέρα.

 

Ροή Ειδήσεων