• Αναζήτηση

Ηχηρά ονόματα του Κολωνακίου σε κύκλωμα κοκαϊνης!

Ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες αναμένεται να βρεθούν στο εδώλιο το 2018, πιθανότατα τον Μαϊο, εμπλεκόμενοι σε κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης. Η υπόθεση αφορά συνολικά σε 27 κατηγορουμένους, εκ των οποίων κάποιοι αντιμετωπίζουν ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος«, η ιστορία χωρίζεται σε δύο σκέλη. Ένα είναι το πιο «ζουμερό», καθώς έχει να κάνει με «λαμπερά» πρόσωπα και ένα γνωστό κοσμικό στέκι των Αθηνών, στο Κολωνάκι απέναντι από κεντρικό ξενοδοχείο. Βασικός διακινητής εμφανίζεται 53χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να «έσπρωχνε» τα ναρκωτικά στους δημοφιλείς θαμώνες του μαγαζιού και όχι μόνο.

Το άλλο σκέλος αφορά σε μία δεύτερη, «σκληρή» εγκληματική οργάνωση με ιεραρχική δομή και διακριτούς ρόλους.

Το εστιατόριο-μπαρ ανήκε σε ετερόρρυθμη εταιρία με εταίρους έναν 41χρονο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, ο οποίος μάλιστα έγινε γνωστός από την πολυετή σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, έναν παρουσιαστή που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, μια ηθοποιό με καριέρα το 80 και το 90, αλλά και το γιο της. Οι δυο τελευταίοι δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια στον τομέα της εστίασης…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thetoc.gr

Ροή Ειδήσεων