• Αναζήτηση

Ιερώνυμος σε συνάντηση με Κασσελάκη: «Είμαι επιφυλακτικός για τον γάμο ομοφύλων»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου με τον κ. Κασσελάκη από την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται στον απόηχο της απόφασης και της ανακοίνωσης της Ιεράς Συνόδου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI

Ο κ. Κασσελάκης κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μπροστά στις κάμερες, τόνισε πως είναι μια πρωτόγνωρη συγκυρία να είναι πρόεδρος από την ομογένεια, προσθέτοντας πως τρέχει πολλά πρακτικά θέματα και είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και είναι χαρά του να προωθήσει τις θέσεις και τα ιδεώδη του Ελληνισμού.

ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI

Από την πλευρά του ο κ. Ιερώνυμος είπε ότι τον είδε στο Πατριαρχείο «που είναι η καρδιά όλων μας, ίσως και οι ελπίδες όλων μας» και «με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησα την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο Φανάρι».

 

Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον Πατριάρχη, ο οποίος του δήλωσε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος και αυτός.

ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΙΑ / EUROKINISSI

Ροή Ειδήσεων