• Αναζήτηση

Ηλιούπολη: «Δεν ανέχομαι να ακουμπήσει κανένας το παιδί μου, ούτε ο Θεός ο ίδιος»

Πατέρας ενός αθλητή μίλησε στο Live News για τη δράση του προπονητή, αποκαλύπτοντας πως επιβράβευε τις αθλήτριες αγγίζοντάς τες σε διάφορα σημεία του σώματος.

Μιλώντας στο MEGA ο κος Γιώργος εξήγησε πως δεν τον εκπλήσσουν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του προπονητή, ενώ αποκάλυψε πως ο προπονητής είχε αναλάβει την προπόνηση του παιδιού του τα έτη 2010 – 2011.

Ο ίδιος αποφάσισε να διακόψει την προπόνηση του παιδιού του με τον συγκεκριμένο προπονητή, επειδή ο τελευταίος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει.

«Εγώ το παιδί δεν ανέχομαι να το ακουμπήσει ο Θεός ο ίδιος. Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω, είπε εξαγριωμένος στον αέρα του MEGA.

Ακόμη, αποκάλυψε πως πολλές φορές ο προπονητής άγγιζε τις αθλήτριες κατά τη διάρκεια των αθλητικών ασκήσεων, ενώ ο ίδιος υπήρξε μάρτυρας τέτοιων σκηνών.

«Δεν είχα σχέση μαζί του, δεν είχα ούτε πάρε δώσε ούτε φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο. Πήγαινα το παιδί μου, εγώ, το τονίζω, στο γυμναστήριο, περίμενα και το έπαιρνα. Όχι το πήγαινα, το άφηνα και το έπαιρνα ύστερα από δύο ώρες, όπως έκαναν άλλοι γονείς, ή να τα φέρνει αυτός με το δικό του το αμάξι στο σπίτι τους», είπε ο κος Γιώργος.

Ροή Ειδήσεων