• Αναζήτηση

Καλαμάτα: Επίσκεψη του ΚΔΑΠ Μεα Ναυπακτίας στον κήπο της Αναστασίας

 

Στα πλαίσια της εκδρομής μας στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας, οι ωφελούμενοι, οι εργαζόμενοι και η Πρόεδρος της ΚΕΔΝ κα Άντα Καυκιά, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Κήπο της Αναστασίας. Πρόκειται για έναν ανθόσπαρτο κήπο, γεμάτο αγάπη και θετική ενέργεια, που φτιάχτηκε για να τιμήσει τη μνήμη της μικρής Αναστασίας, αλλά και όλων των παιδιών, που πάλεψαν και παλεύουν, σε έναν άνισο αγώνα, με τις νεοπλασματικές ασθένειες.
Η συγκίνησή μας δεν περιγράφεται με λόγια. Τα συναισθήματα που νιώσαμε ήταν υπέροχα. Η αγάπη, η ηρεμία, η γαλήνη του χώρου και η θερμή υποδοχή του μπαμπά της Αναστασίας και της φίλης της οικογένειας, μας έκαναν να νιώσουμε υπέροχα, να κατανοήσουμε την όμορφη αυτή προσπάθεια, να συμπαρασταθούμε με την ψυχή μας και να υποκλιθούμε στη δύναμη αυτών των παιδιών.
Ο μπαμπάς της Αναστασίας μοίρασε στα παιδιά μας πολύχρωμα μπαλόνια, μας εξήγησε τη σημασία αυτής της συμβολικής προσπάθειας και μας ευχαρίστησε για τη στήριξή μας.
Εμείς από την πλευρά μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής και ένδειξη συμπαράστασης στη μνήμη όλων των παιδιών που πάλεψαν και παλεύουν για τη ζωή τους, προσφέραμε δυο όμορφες βοκαμβίλιες, βάζοντας ένα λιθαράκι σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια.
Σας ευχαριστούμε θερμά, για τα δυνατά μηνύματα που μας μεταφέρατε και για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε!!!
Θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα είσαστε πάντα στην καρδιά μας!!!
❤️❤️❤️❤️❤️

 

Ροή Ειδήσεων