• Αναζήτηση

Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο)

Μετά από 100 μέρες αναμονής η Καλαμάτα επέστρεψε ορεξάτη και πάλι στο γήπεδο.

Οι μελανόλευκοι δεν άφησαν ούτε μέρα να πάει χαμένη μετά το πράσινο φως για την επιστροφή στις προπονήσεις που έδωσε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασαν την πόρτα του προπονητικού κέντρου της ομάδας στα Παλιάμπελα ξεκινώντας επι της ουσίας εκ νέου την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

, Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο)

Η προπόνηση έγινε υπό δριμύ ψύχος και με την παρουσία λιγοστών φίλων της ομάδας πέριξ του γηπέδου που χαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο την επανεκκίνηση των προπονήσεων.

, Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο) , Καλαμάτα: Πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά από 100 μέρες οι μελανόλευκοι! (φωτο)

Ροή Ειδήσεων