• Αναζήτηση

Κασσελάκης για εκδήλωση Σημίτη: «Τι δουλειά έχω με εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισ. του ελληνικού λαού;»

Απάντηση στο γιατί δεν έδωσε το «παρών» χθες (6/11) βράδυ στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη, κάνοντας ένα αιχμηρό σχόλιο, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, ωστόσο δεν πήγε. Μάλιστα, η άδεια θέση με το όνομά του τράβηξε τα φλας των φωτογραφικών φακών που απαθανάτισαν τη χθεσινή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

 

Η άδεια θέση με το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη
Ο Στέφανος Κασσελάκης το πρωί ξεκίνησε με τα πόδια από το σπίτι του προκειμένου να μεταβεί από το μετρό της Ακρόπολης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί δεν πήγε ο Κασσελάκης στην εκδήλωση για τον Σημίτη
Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 γιατί δεν παρέστη στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν το προκάλεσε. Ο κ. Τσακαλώτος άφησε μαξιλάρι 37 δισ., δυστυχώς όμως την πάτησε ο ελληνικός λαός».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για την προαγγελία Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι θα αποχωρήσει από το κόμμα, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας «είναι πολιτική ερώτηση αυτή τώρα;». Στο αν βλέπει διάλυση στο κόμμα απάντησε μονολεκτικά «όχι», προτού μπει στον σταθμό του μετρό.

 

Διήμερη επίσκεψη Κασσελάκη, στις Βρυξέλλες, 7-8 Νοεμβρίου
Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα μεταβεί σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί με την Ευρωομάδα του κόμματος στις 19:00 (τοπική ώρα).

Την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου θα έχει σειρά συναντήσεων με:​
Τον Επίτροπο Οικονομίας και πρώην Πρωθυπουργό Ιταλίας, Paolo Gentiloni
Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ισπανίας, Juan Fernando Lopez Aguilar
Τον Πρόεδρο της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Philippe Lamberts
Τους συμπροέδρους της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Martin Schirdewan και Manon Aubry και ευρωβουλευτές της Ομάδας.

Ροή Ειδήσεων