• Αναζήτηση

Καταγγελία-σοκ: Έδεσαν και φίμωσαν στην τουαλέτα σχολείου επτάχρονη μαθήτρια Α’ Δημοτικού

 

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία σχολικού εκφοβισμού έγινε από πατέρα μαθήτριας πρώτης τάξης Δημοτικού σχολείου, ο οποίος δήλωσε ότι βρήκαν το κοριτσάκι δεμένο και φιμωμένο στην τουαλέτα.

Σε μάστιγα εξελίσσεται ο σχολικός εκφοβισμός, ο οποίος δεν έχει, δυστυχώς, όρια και είναι ανεξέλεγκτος.

Όπως κατήγγειλε πατέρας μαθήτριας Δημοτικού σχολείου, στα βόρεια προάστια, ηλικίας 7 ετών, η κόρη του βρέθηκε κλειδωμένη, δεμένη και φιμωμένη (!) στην τουαλέτα.

Η ακραίας μορφής bullying που καταγγέλλεται από τον πατέρα -σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, έχει επιληφθεί ήδη η Δικαιοσύνη- έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων περιστατικών, που προκαλούν μεγάλο προβληματισμό στην κοινωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και το κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν τα λεγόμενά του.

Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι αφού συντελέστηκε το γεγονός, όπως το κατήγγειλε ο πατέρας της μαθήτριας, μιλώντας στο Live News του Mega, «δεν μας ενημέρωσε καν το σχολείο. Το παιδί μου βρέθηκε δεμένο και φιμωμένο με ταινία στο στόμα».

«Μαμά, να σου πω κάτι, αλλά όχι εδώ, στο σπίτι…»

«Ήμουν στην εργασία, με πήρε τηλέφωνο η μαμά να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες δεμένη και φιμωμένη» αναφέρει ο πατέρας, επισημαίνοντας ότι όλα συνέβησαν δύο περίπου ώρες πριν από το σχόλασμα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της επτάχρονης, το κορίτσι εντοπίστηκε από συμμαθήτριές της μέσα στις τουαλέτες, ήταν συγχυσμένη και αποκάλυψε στη μητέρα της ότι στην αποκρουστική πράξη προχώρησαν δύο-τρία παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Δηλαδή, παιδιά Δημοτικού, που δεν έχουν συμπληρώσει ούτε καν τα 10 τους χρόνια.

Η καταγγελία του πατέρα της επτάχρονης μαθήτριας

Μάλιστα, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, το παιδάκι φέρεται να είπε στη μητέρα του: «Μαμά, θέλω να σου πω κάτι, αλλά όχι εδώ στο σχολείο, μόλις πάμε σπίτι…».

Η μικρή είναι καλά στη σωματική της υγεία, και φέρει μόνο ένα σημάδι στο μάγουλο από την ταινία με την οποία τη φίμωσαν. Οσον αφορά στην ψυχική του υγεία, προφανώς είναι κλονισμένη, καθώς δεν μπορούσε καν να το εκμυστηρευθεί στη μητέρα της, ενώ βρίσκονταν ακόμα στο σχολείο…

Ροή Ειδήσεων