Στην κατάσχεση λαπτοπ, τάμπλετ και κινητών τηλεφώνων προχώρησε η αστυνομία κατά την έρευνα που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στα καταστήματα του επιχειρηματία στην Αθήνα, αλλά και στο κάμπινγκ και το σπίτι του ανιψιού του 68χρονου που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα.
Οι έρευνες έγιναν με εντολή της ανακρίτριας τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Φοινικούντα. Κατασχέθηκαν συνολικά δύο τάμπλετ, δύο λάπτοπ και κινητά τηλέφωνα, που ανήκουν στον ανιψιό του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, τη σύντροφό του και τον επιχειρηματία.
Εκτός από την έρευνα στο Κολωνάκι, άλλο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με την υποστήριξη αστυνομικών της Καλαμάτας προχώρησε σε έρευνα στο κάμπινγκ και στο σπίτι του ανιψιού του θύματος. Η σύντροφος του ανιψιού κλήθηκε στην ασφάλεια Καλαμάτας, όπου παρέδωσε το κινητό της.
Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο ανιψιός του θύματος αμέσως μετά τη δολοφονία του θείου του. Επίσης, ο επιχειρηματίας ήταν ο εργοδότης και και του 22χρονου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση.
Δείτε βίντεο από τα καταστήματα:








