• Αναζήτηση

Καθημερινά θα γίνονται από την προσεχή Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid tests), στην κεντρική πλατεία του Δήμου Μεσσήνης

Καθημερινά θα γίνονται από την προσεχή Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid tests), στην κεντρική πλατεία του Δήμου Μεσσήνης.
Σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος είχε συνάντηση με τον συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, τον αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υποθέσεων Μπάμπη Μακρή και τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα υγείας ιατρό Γιώργο Πετράκο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν τα δεδομένα από την πορεία του κορωνοϊού στη Μεσσηνία και ειδικότερα στον Δήμο μας, καθώς και τον σχεδιασμό που επιβάλλεται να ακολουθηθεί προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα οι πολίτες.
Ο Δήμαρχος τόνισε την άριστη συνεργασία και ανταπόκριση του ΕΟΔΥ και συγκεκριμένα του κ. Βλαχοδημητρόπουλου σε όποιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, επισήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων και αιτήθηκε την πραγματοποίηση καθημερινών rapid tests στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης, για την εξυπηρέτηση των πολιτών -ενηλίκων αλλά και μαθητών σχολείων- ώστε να περιορίζεται άμεσα η διασπορά στην περίπτωση θετικού κρούσματος. Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε ότι την επόμενη εβδομάδα από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου θα διενεργούνται καθημερινά rapid tests στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης, από τις 8:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ.
Οι έλεγχοι θα γίνονται από νοσηλεύτριες της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ και νοσηλεύτριες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Αύριο Παρασκευή, ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην κεντρική πλατεία από τις τις 8:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Ροή Ειδήσεων