• Αναζήτηση

Κολωνός: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

 

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι η μητέρα της 12χρονης που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση δεν έπεισε ότι είναι αμέτοχη σε όσα φρικωδη βίωνε το παιδί.

Η μητέρα της 12χρονης οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον της 33ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού της κόρης της στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της. Μάλιστα, φέρεται να επικαλέστηκε και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν αντελήφθη τι συνέβαινε.

Μόλις άκουσε την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, η μητέρα της 12χρονης ξέσπασε σε ουρλιαχτά τα οποία ακούγονταν έξω από την αίθουσα.

 

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της ήταν απόλυτη, σύμφωνα με την υπεράσπιση της, ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού.

Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν με βασικότερο όλων την εξήγηση της για τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της. Τα εμβάσματα αφορούν πόσα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ και η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας , ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Τι είπε η μητέρα της 12χρονης για τα μηνύματα με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του

Ερωτήσεις δέχθηκε, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες και για τα μηνύματα που φαίνεται να είχε ανταλλάξει με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του. Η θέση της μητέρας, είναι ότι σε συνεννόηση με την αστυνομία, αφού κατήγγειλε τον Μίχο, επιχειρούσε να κρατήσει επαφή με τον 53χρονο για να μην καταλάβει κάτι.

Βλέποντας την μητέρα τους να αποχωρεί με χειροπέδες συνοδεία αστυνομικών από την Ευελπίδων, τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας, η κόρη και ο γιος της 37χρονης ξέσπασαν σε κλάματα, φωνάζοντας τη μητέρα τους.

Νωρίτερα, πριν την απολογία της μητέρας, τα δύο παιδιά καθώς και η θεία κατέθεσαν στην ανακρίτρια της υπόθεσης.

Πριν από την έναρξη της απολογίας κατέθεσαν ως μάρτυρες η θεία του κοριτσιού (αδελφή του πατέρα) και η μεγάλη κόρη της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ενώπιον της ανακρίτριας ότι η 37χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Στα δικαστήρια ήταν παρών και ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος, βλέποντας την κατηγορούμενη μητέρα του, ξέσπασε σε κλάματα.

Κολωνός: Τα στοιχεία εις βάρος της μητέρας -Τι υποστηρίζει η ίδια

Σύμφωνα με τη δικογραφία, υπάρχουν στοιχεία που τη βαρύνουν, στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της, για τα οποία όμως ο εκ των συνηγόρων της Απόστολος Λύτρας επισημαίνει ότι δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενό της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα.

Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που τη φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού από το wi-fi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Η ίδια, από την πλευρά της, αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό. Μάλιστα, επικαλείται τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο όταν ενημερώθηκε από τη θεία του παιδιού για το τι συμβαίνει.

Ο Ηλίας Μίχος φαίνεται να κατηγόρησε, επίσης, τη μητέρα ότι γνώριζε τι συνέβαινε.

Η υπεράσπιση της μητέρας του παιδιού επιμένει πως δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος της και πως όσα την κατέστησαν κατηγορούμενη δεν είναι σημαντικά, και πάντως υπάρχουν εξηγήσεις που θα παραθέσουν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού.

Ειδικά για τα ποσά που εντοπίστηκαν στον λογαριασμό της μητέρας, ο κ. Λύτρας έχει δηλώσει πως «η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της μητέρας και είχε στην κατοχή της την κάρτα, το οποίο το έδωσε στον Μίχο. Αυτό έχει πει η μικρή».

Ροή Ειδήσεων