• Αναζήτηση

Κόρινθος: Λωλός ή ερωτοχτυπημένος παραμένει ελεύθερος και επικίνδυνος!

Τον τρόμο έζησαν περαστικοί που περπατούσαν αμέριμνοι στην Οδό Πατρών, στην Κόρινθο το απόγευμα της Τρίτης όταν δέχθηκαν ξαφνικά επίθεση από έναν άνδρα που τους πετούσε πέτρες χωρίς λόγο!

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές που έσπευσαν στο σημείο και όταν είδαν τον δράστη, έμειναν έκπληκτοι αφού πριν λίγες ημέρες του πέρασαν χειροπέδες… και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με το DMnews.gr, επρόκειτο για τον άνδρα που είχε εισβάλει στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου κρατώντας στα χέρια του ένα ξύλινο δοκάρι οικοδομής 70 εκατοστών… και απειλούσε τους επιτρόπους.

Όταν οι δύο Αστυνομικοί έφτασαν στην εκκλησία και προσπάθησαν να τον απομακρύνουν… εκείνος αντέδρασε άσχημα και τους επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το δοκάρι στο κεφάλι τον έναν και να τον στείλει στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το DMnews.gr, στο παρελθόν είχε αναφερθεί με ρεπορτάζ στον συγκεκριμένο άνδρα καθώς είχε παρουσιαστεί στο Τμήμα και σε έξαλλη κατάσταση, ήθελε να κάνει μήνυση σε σκυλιά… τα οποία αποδείχθηκαν ότι ήταν άνδρες που δουλεύουν delivery και όπως είχε πει… κακοποιούν σεξουαλικά γυναίκες που ζουν μόνες!

Επίσης, ο δράστης έχει ερωτική μανία με μία γυναίκα και κάθε βράδυ κάθεται έξω από το σπίτι της και της χτυπάει ασταμάτητα το κουδούνι για να του ανοίξει… Αυτό επαναλαμβάνεται αρκετό διάστημα και η γυναίκα έχει αποσυνδέσει το κουδούνι ώστε να βρει ηρεμία.

Πριν λίγο διάστημα, ενώ περιφερόταν στους δρόμους πέρασε μία άλλη γυναίκα για αυτή, με την οποία έχει μανία και άρχισε να την κυνηγά! Ο δράστης είναι γνωστός και σε επιχειρήσεις της πόλης καθώς μπαίνει μέσα και δημιουργεί προβλήματα στους υπαλλήλους.

Είναι η δεύτερη φορά που ο άνδρας γίνεται επικίνδυνος…!

Ροή Ειδήσεων