• Αναζήτηση

Κυπαρισσία: Τι λέει ο σύζυγος της γυναίκας που παρασύρθηκε από κύμα στη στεριά και πνίγηκε στη θάλασσα

Σοκάρει ο σύζυγος της 66χρονης που πνίγηκε από τα κύματα στην Κυπαρισσία λέγοντας ότι προσπάθησε να τη σώσει αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ήρθε ένα κύμα και την πήρε. Μπήκα κι εγώ στη θάλασσα και προσπάθησα να τη σώσω όμως δεν τα κατάφερα», είπε ο σύζυγος της άτυχης 66χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στα νερά του Ιονίου περιγράφει τα όσα τραγικά συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με το patrisnews, o ίδιος ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει πως μέσα σε μια στιγμή έχασε τη γυναίκα του.

Η 66χρονη γυναίκα με τον σύζυγό της -που κατάγονται από τη Γερμανία-, είχαν επιλέξει τα τελευταία χρόνια να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη χώρα μας. Μάλιστα οι ίδιοι είχαν αποκτήσει το δικό τους σπίτι στον Κακόβατο της Ηλείας.

Όλα έγινα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, καθώς η 66χρονη γυναίκα, με τον σύζυγό της και φίλους τους, είχαν πάει εκδρομή στην Κυπαρισσία, από τον Κακόβατο.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, κάθονταν στο λιμάνι και η 66χρονη πλησίασε για να βγάλει μερικές φωτογραφίες. Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι και η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη, τότε τα κύματα «κύκλωσαν» την άτυχη γυναίκα και την έριξαν στη θάλασσα.

Ο σύζυγός της που είδε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του να χάνεται, έτρεξε προς το σημείο για τη βοηθήσει, χωρίς αποτέλεσμα, καθώς τα ορμητικά νερά είχαν παρασύρει την 66χρονη με τον ίδιο να μην μπορεί να αντιδράσει και να καλεί το λιμενικό σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και της αστυνομίας και ξεκίνησαν τις έρευνες. Λίγη ώρα αργότερα, η θάλασσα ξέβρασε την άτυχη γυναίκα στην ακτή, περίπου 500 μέτρα από το σημείο που παρασύρθηκε από τα κύματα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το αρμόδιο Λιμεναρχείο.

Ροή Ειδήσεων