• Αναζήτηση

Λαμία: Στη ΜΕΘ 16χρονος – Τον δάγκωσε οχιά στο δάχτυλο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται 16χρονος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος δαγκώθηκε από οχιά στην περιοχή των Λιβανατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow.gr, ο νεαρός βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο όταν οχιά τον δάγκωσε στο δάχτυλο του χεριού του. Στον 16χρονο παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, παρόλα αυτά παρουσίασε έντονο οίδημα στο σημείο του τραύματος κάτι που ανησύχησε τους γονείς του.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του χορηγήθηκε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να εισαχθεί στη ΜΕΘ για το πρώτο 24ωρο, ώστε να παρακολουθηθεί στενά και να διασφαλιστεί η πλήρης ανάρρωσή του.

Το παιδί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντα έχει τις αισθήσεις του, δεν είναι διασωληνωμένο και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρουσιάζει ήδη σημάδια βελτίωσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροή Ειδήσεων